24 Nisan 2010 Cumartesi

Kadınları Etkilemenin Yolları


Dostum, kadınları etkilemenin en kolay yolu; iyiliksever olduğunuzu göstermektir.Kadınlar iyilik yapan, merhametli erkekleri ideal erkek olarak tanımlarlar.

Altınızda arabanız, ideal bir işiniz varsa evlenilecek erkeksinizdir.Üstüne bir de yakışıklıysanız, kaçırılmayacak bir erkeksinizdir.

Eğer yakışıklı ama parasız bir erkekseniz, kadınlar sizinle sadece vakit geçirirler.Zamanı gelince de sizi bir kenara fırlatıp, zengin adamla evlenmeyi seçerler.Bu zengin adamları da genelde görücü usulü bulurlar.Adamın çirkin olması mühim değil, mühim olan evi olması arabası olması, en önemlisi garantili bir işi olmasıdır.

Kadınları yemeğe götürdüğünüzde, hesabı siz öderseniz hakkınızda iyi düşünürler.Sevgilisine hesabı ödetmeyen pek az kız vardır.Bazıları da ödemek istemez ama " ben ödeseydim, niye öyle yaptın " diye numaradan söz ederler.Eğer bir kız, siz hesap ödediğinizde yanınızda hesabı ödemeye beraber geliyorsa, işte o adam gibi kızdır ve malınıza tamah etmiyor demektir.Bu gruptaki kızlarla gönül rahatlığı ile evlenebilirsiniz.Hayatta ne olursa olsun yanınızda olurlar, malınız olmasa da sizi severler.Beraber yaşlanılacak kızlardır.

Diğer kızlar ise, sizi paralı olduğunuz için seçtiklerinden olurda fakirleşirseniz anında size tekmeyi atarlar haliyle..Çünkü evlenirken "paralı adamla evlenmeye" imzayı atmıştır.

Kadınları etkilemenin ve bunun devamlılığını sağlamanın en kolay yolu dış görünümünüze dikkat etmektir.Kadınlar yakışıklı erkekleri de çok severler.

2 yorum:

  1. aynen. kesinlikle şefkatli merhametli vicdanlı ve iyiliksever erkekler favorilerimizdir.

    YanıtlaSil
  2. merhaba lilo..bana da beklerim..

    YanıtlaSil